«Ο Ρονάλντο είναι πιο "πεινασμένος" από τον Μέσι»

Σε συνέντευξή του στην «As» ο αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου, Μάριο Κέμπες, ανέφερε πως ο Μέσι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα αυτή τη στιγμή και χαρακτήρισε το Ρονάλντο πιο πεινασμένο για επιτυχίες: Νομίζω…

ότι ο Μέσι είναι μιάμιση ταχύτητα κάτω από τα καλύτερά του, καθώς δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακός όσο ήταν πριν δυο ή τρία χρόνια. Και αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα αυτήν την στιγμή. Ο Ρονάλντο είναι πιο πεινασμένος για επιτυχίες από το Μέσι».

Ωστόσο ο Μάριο Κέμπες σημείωσε την αλλαγή ρόλου που έχει στο αγωνιστικό πλάνο των «μπλαουγκράνα» ο 27χρονος επιθετικός: Δεν θα έπρεπε να ξεχάσουμε, όμως τελευταία παίζει πιο πίσω για να δώσει την τελική πάσα. Και είναι ακόμα ο καλύτερος σε αυτόν τον τομέα».

Πάντως παρά τα όσα λέγονται για την αγωνιστική πτώση του, ο Μέσι έχει σημειώσει φέτος 11 γκολ και 11 ασίστ σε 15 αγώνες με την Μπαρτσελόνα σε Πριμέρα Ντιβισιόν και Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Via
..




 SPOR STORIES
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]