Οι «εκλεκτοί» της Ισπανίας

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την εν Ελλάδι προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης την προσεχή Τετάρτη (26/11, 21:45), για την 7η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το πρωί της Δευτέρας…

24/11) οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και δουλειά πάνω στις στημένες φάσεις. Μετά το τέλος, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, από την οποία εκτός ήταν ο τραυματίας Τζίμι Ντουρμάζ, αλλά και ο Κώστας Γιαννούλης για λόγους τακτικής. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας.

Το πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων» στην Ισπανία:

18:30 (τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου Ολυμπιακού στο «Βιθέντε Καλδερόν»

19:00 (τοπική ώρα) Προπόνηση Ολυμπιακού στο «Βιθέντε Καλδερόν», η οποία θα είναι ανοιχτή για τα Μέσα, για τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά.

Πηγή: Sport-fm.gr

Via
..




 SPOR STORIES
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]