Νίκη με 1-0 για τον Απόλλωνα κόντρα στην Ερμιονίδα

Με γκολ κόντρα στην ροή του ματς ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 της Ερμιονίδας και έμεινε δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης στον έκτο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι -που παραμένουν χωρίς βαθμό στο…

Κύπελλο- μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Καραδέμητρο να χάνει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του ματς.

Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ο παίκτης της Ερμιονίδας έστειλε δύο φορές τη μπάλα στο δοκάρι – στο 32’ και στο 37’- χωρίς να καταφέρει να μετατρέψει την κυριαρχία της ομάδας του σε γκολ.

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Απόλλωνα να «ξυπνάει» και να ανεβάζει στροφές σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο.

Αυτό που δεν κατάφερε σε όλο το ματς η Ερμιονίδα όμως, κατάφερε ο Βάντερσον στο 87’. Με ωραία ατομική προσπάθεια, έπιασε το σουτ και «πλήγωσε» την εστία των γηπεδούχων, παίρνοντας πολύτιμο τρίποντο για την συνέχεια του Κυπέλλου.

Μετά τη σημερινή νίκη, η Ερμιονίδα αποκλείστηκε οριστικά απ’ τη συνέχεια, ενώ ο Απόλλων θα δώσει μάχη με τον Εργοτέλη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που θα οδηγήσει στους «16».

Η «ελαφρά ταξιαρχία» θα αντιμετωπίσει την (σχεδόν) αδιάφορη Βέροια -που έχει ήδη «κλειδώσει» μια θέση στην επόμενη φάση και παίζει μόνο για την πρώτη θέση που δίνει πλεονέκτημα στην κλήρωση- και θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία, ενώ με νίκη θα κατακτήσει και την προνομιούχα πρώτη θέση. Ο Εργοτέλης από την άλλη θέλει νίκη κόντρα στην Ερμιονίδα και ήττα του Απόλλωνα της για να πάρει την δεύτερη θέση που οδηγεί στους «16». Αναλυτικά, η δεύτερη αγωνιστική:

Τετάρτη 29/10

Εργοτέλης – Βέροια 0-2 10″ Βεργώνης, 65″ Μπαργκάν)

Πέμπτη 30/10

Ερμιονίδα – Απόλλων Σμύρνης 0-1 87″ Βάντερσον) Η βαθμολογία:

1. Βέροια 6

2. Απόλλων Σμύρνης 4

3. Εργοτέλης 1

4. Ερμιονίδα 0

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:

Ερμιονίδα – Εργοτέλης

Βέροια – Απόλλων Σμύρνης

Πηγή: Sport-fm.gr

Via
..




 SPOR STORIES
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]