Το διαφορετικό ρεκόρ του Κλέιτον

Δεν είναι και εύκολο να πράγμα να σκοράρεις στο ντεμπούτο σου με μία ομάδα, όντας μεσοεπιθετικός και όχι καθαρόαιμος φορ.

Παρόλα αυτά, ο Σίλβα Κλέιτον -που σκόραρε στη νίκη της Skoda Ξάνθης επί του Λεβαδειακού το…

Σάββατο- έχει δημιουργήσει ένα σπάνιο ρεκόρ. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος άσος έχει καταφέρει να πετύχει γκολ στις τρεις από τις τέσσερις παρθενικές του εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός είχε βρει, επίσης, τα δίχτυα στα αντίστοιχα ντεμπούτα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (ένα γκολ στο 2-1 επί του Εθνικού Αστέρα, για τη Β» Εθνική το 2003-04) και με τον Παναθηναϊκό (επίσης ένα γκολ στο εκτός έδρας 2-1 επί του Αρη, το 2008-09).

Μόνο με τη Λάρισα δεν είχε καταφέρει να χριστεί σκόρερ, αλλά και πάλι είχε καταφέρει να κερδίσει το πέναλτι των «βυσσινί» στο 1-1 με τον Άρη στο Αλκαζάρ τη σεζόν 2006-07.

Έτσι δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι και άσχημο το 75% που έχει ως ποσοστό ο Κλέιτον, ο οποίος παράλληλα έφτασε τα 40 τέρματα στην Α» Εθνική (18 γκολ για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, 9 για τη ΑΕΛ, 12 για τον Παναθηναϊκό και 1 – για την ώρα – για την Ξάνθη).

Πηγή: sport-fm.gr

Via
..




 SPOR STORIES
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]