The Νeymar show!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ, η Βραζιλία δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Καμερούν (4-1) στην τρίτη και τελευταία αναμέτρησή της για τον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τώρα θα αντιμετωπίσει…

την εξαιρετική Χιλή του Βιδάλ στη φάση των «16»!

Ο επιθετικός της «σελεσάο» σκόραρε δύο φορές (17″,35″) στο πρώτο ημίχρονο -ξεπερνώντας τον Ριβάλντο στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών-, ενώ ενδιάμεσα είχε μειώσει το σύνολο του Φόλκερ Φίνκε με τον Ματίπ. Με την αρχή του δεύτερου μέρους ο Φρεντ άνοιξε λογαριασμό στο φετινό Μουντιάλ και έκανε τρία τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φερναντίνιο που μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο αντί του Παουλίνιο.

Το ματς:

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνει μια πειστική εμφάνιση και να πετύχει ένα ευρύ σκορ ήταν, για την Βραζιλία, η αναμέτρηση με τον Καμερούν. Και η (αγριεμένη) διάθεση που είχαν οι παίκτες του Φελίπε Σκολάρι το απέδειξε με το παραπάνω. Πριν συμπληρωθεί το πεντάλεπτο, ο Λουίς Γκουστάβο βρέθηκε σε εξαιρετικά ευνοϊκή θέση για να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού, αλλά αστόχησε. Ωστόσο, ό,τι δεν κατάφερε να κάνει ο μέσος της Βόλφσμπουργκ, έκανε ο Νεϊμάρ λίγο αργότερα στέλνοντας τη μπάλα με ένα εκπληκτικό πλασέ στη δεξιά γωνία του Ιτάνζ.

Αυτό το τέρμα, όμως, αντί να δώσει ώθηση στη «σελεσάο» για περισσότερα, φαίνεται πως ξύπνησε το σύνολο του Φόλκερ Φίνκε. Και με τον Μάτιπ, μετά από πολύ ωραία πάσα του Νιόμ, έφερε το ματς στα ίσα κλέβοντας τα χαμόγελα από τα πρόσωπα των φίλων της Βραζιλίας. Τα οποία, ωστόσο, φρόντισε να επαναφέρει ο Νεϊμάρ, με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, δίνοντας εκ νέου κεφάλι στο σκορ στη διοργανώτρια. Μετά από αυτό το τέρμα του επιθετικού της Μπαρτσελόνα, τόσο ο Χουλκ, όσο και ο Φρεντ δεν μπόρεσαν να αυξήσουν το προβάδισμα της Βραζιλίας και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με… Φρεντ. Ο επιθετικός της Φλουμινένσε (από οριακή θέση οφ-σάιντ) άνοιξε λογαριασμό στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού εκμεταλλεύτηκε άψογα τη σέντρα του προωθημένου Νταβίντ Λουίζ, και έκανε τρία τα τέρματα για τη Βραζιλία. Μετά ο ρυθμός του παιχνιδιού, όπως ήταν λογικό, έπεσε με τον Νεϊμάρ ωστόσο, να προσπαθεί να προσφέρει θέαμα σχεδόν κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή με τη στρογγυλή θεά.

Λίγο μετά τη συμπλήρωση του 80ού λεπτού, ωστόσο, ο Φερναντίνιο, ο οποίος είχε περάσει με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στη θέση του μέτριου Παουλίνιο έδωσε χαρακτήρα θριάμβου στη νίκη της Βραζιλίας καθώς σημείωσε το τέταρτο γκολ της «σελεσάο», αφού πρώτα συνδυάστηκε άψογα με τους Όσκαρ και Φρεντ. Έτσι ο Νεϊμάρ και η παρέα του θα κληθεί να αντιμετωπίσει την εξαιρετική Χιλή του Σαμπάολι για τη φάση των «16» του Μουντιάλ.

Αναλυτικά σε λίγο… Πηγή: www.coppa.gr

Via
..




 SPOR STORIES
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]