Θέμα στρατηγικής η παρουσία του Ντρογκμπά

Τους λόγους για τους οποίους άφησε τον Ντιντιέ Ντρογκμπά στον πάγκο στο παιχνίδι της Ακτής Ελεφαντοστού κόντρα στην Ιαπωνία εξήγησε ο προπονητής της, Σαμπρί Λαμουσί.

Ο πολύπειρος στράικερ ήταν ο «X Factor» στο παιχνίδι…

για τον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας, καθώς μετά την είσοδό του στο παιχνίδι -με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα- βοήθησε την χώρα του να φτάσει στην ανατροπή και να σκοράρει δύο γκολ σε δύο λεπτά.

Ο Λαμουσι, εξηγώντας το πλάνο του, δήλωσε: Όλοι γνωρίζουν, αλλά κι αυτοί που δεν γνωρίζουν μπορούν να το ψάξουν, πως ο Ντρογκμπά δεν έχει παίξει ολόκληρο 90λεπτο εδώ και αρκετούς μήνες. Αναρρώνει από τραυματισμό. Έτσι σκέφτηκα για λόγους στρατηγικής ότι θα ήταν καλύτερο να μην τον βάλω βασικό.

Πρέπει να ξέρετε όμως ότι είναι σχεδόν σε εξαιρετική κατάσταση. Με την είσοδό του στο ματς με τους Ιάπωνες, άλλαξε τις ισορροπίες ακόμη και μόνο με την παρουσία του. Έδωσε χώρους σε 2-3 παίκτες και η ομάδα δημιούργησε κάποιες ευνοϊκές για την ίδια καταστάσεις».

Ωστόσο, αυτό που άφησε ανοιχτό είναι το αν θα ακολουθήσει την ίδια τακτική και στο επόμενο παιχνίδι των «ελεφάντων», κόντρα στην Κολομβία, το απόγευμα της Τετάρτης.

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας

Πηγή: www.coppa.gr

Via

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]