Όλα δουλεύουν… ρολόι

Δίχως εμπόδια συνεχίζεται το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Ο φάκελος που θα κατατεθεί για να βγουν οι άδειες είναι πλέον έτοιμος και λείπει μόνο η νομοθετική ρύθμιση, η οποία αναμένεται να υπογραφεί πριν το τέλος του μήνα….

Υπάρχει η εκτίμηση ότι θα μπει σε μια από τις τροπολογίες που θα τεθούν προς ψήφιση άμεσα, διότι θα κλείσει η Βουλή λόγω των εκλογών που έρχονται.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, υπολογίζεται πως οι άδειες θα έχουν βγει μέχρι τις 20 Μαΐου, ενώ ολοκληρώθηκαν οι μελέτες και έχουν έρθει όλες οι εγκρίσεις, από δασικές υπηρεσίες, την αρχαιολογία μέχρι τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε το «ΟΚ» και από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αλλά απομένει να βγάλει ένα έγγραφο για το τυπικό της υπόθεσης.

Συνοπτικά, έχουν πάει όλα κατ’ ευχήν και λείπει μόνο η νομοθετική ρύθμιση και η έγκριση της από τη Βουλή. Όταν γίνει και αυτό θα είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα έργα για την «Αγια-Σοφιά» και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα είναι έτοιμη μέσα σε 18 μήνες.

Πηγή: sport-fm.gr

Via
..




 SPOR STORIES
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]