Σταματήστε τον πονοκέφαλο χωρίς φάρμακα

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της μέντας οφείλονται σε ένα αιθέριο έλαιο που περιέχει μεντόλη, μεντόνη, αλκοόλες, ιασμόνη, τανίνη και αλδεΰδες. Η μέντα δρα ποικιλοτρόπως κατά του πονοκεφάλου.



Το έγχυμα των φύλλων της αλλά και το διαλυμένο σε νερό αιθέριο έλαιο χορηγείται για την καταπολέμηση της ημικρανίας.

Η δόση για το έγχυμα είναι δύο κουταλιές φύλλα σε 500 γραμμάρια βραστό νερό από τα οποία πίνουμε από ένα έως τέσσερα φλιτζάνια την ημέρα.Ο πονοκέφαλος φεύγει, επίσης, αν τοποθετήσουμε φύλλα μέντας στους κροτάφους.

Η μεντόλη, σε μορφή διάφανων και άχρωμων κρυστάλλων, έχει τη μυρωδιά και τη γεύση του λαδιού της μέντας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά ως αναλγητικό κατά του πονοκεφάλου σε μορφή κραγιόν ή πούδρας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η μέντα δεν πρέπει να πίνεται από γυναίκες που βρίσκονται στην περίοδο του θηλασμού γιατί σταματά η παραγωγή γάλακτος.

Πηγή

Via
..





sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]