Τι έχει πραγματικά ανάγκη η γυναίκα σας από εσάς;

Αγαπημένοι μας μπαμπάδες,

πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε τη σύντροφό σας

να νιώσει ξεχωριστή; Δεν θυμάστε; Τότε χρειάζεστε απελπισμένα το «επιμορφωτικό μάθημα» που ακολουθεί για να γίνετε ένας πραγματικά καλός σύντροφος!

Είναι ώρα να αρχίσετε να δίνετε προσοχή σε μικρολεπτομέρειες, οι
οποίες όμως θα δώσουν άλλη διάσταση στην σχέση με την σύντροφό σας. Το να κάνετε την γυναίκα σας να νιώθει ότι την εκτιμάτε και ότι είστε ένας μπαμπάς που πραγματικά θέλει να ασχολείται και ασχολείται επί της ουσίας με τη φροντίδα του παιδιού του δεν θα την κάνει μόνο πιο ευτυχισμένη αλλά θα την βοηθήσει επίσης να παραβλέψει διάφορα λάθη σας.

Να λοιπόν η λίστα με τα πράγματα που πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή, αρχίζοντας από τώρα.

Αλλάζετε περισσότερες πάνες

Όταν το μωρό σας λερώσει την πάνα του, απλά ακολουθήστε την μύτη σας και αναλάβετε δράση. Παραβλέψτε ότι το πράσινο περιεχόμενο της πάνας σας θυμίζει κάτι από Άλιεν και σκεφθείτε ότι πρόκειται απλά και μόνο για αγάπη χωρίς όρους.

Προσδιορίστε τον εαυτό σας ως πατέρα και όχι ως baby sitter.

Μην λέτε «φυλάω τα παιδιά σήμερα» γιατί δεν πρόκειται γι’ αυτό-απλά κάνετε αυτό που πρέπει ως πατέρας τους.Είναι τόσο μεγάλη θυσία να περάσετε λίγες ώρες μόνος μαζί τους;

Ανοίξτε την πόρταΗ γυναίκα σας μπορεί να μην είναι η βασίλισσα της Αγγλίας, αλλά το να της ανοίγετε την πόρτα για να περάσει την κάνει να νιώθει ότι είναι η βασίλισσα της καρδιάς σας.

Προσλάβετε κάποιον για το καθάρισμα του σπιτιού

Μην περιμένετε να έρθουν τα γενέθλιά της. Κάντε το όταν δεν το περιμένει. Όταν η λίστα με τις δουλειές του σπιτιού που πρέπει να γίνουν έχει…φτάσει ως το πάτωμα. Κάντε το όταν δείτε τα μάτια της βαριά και κουρασμένα

Το να προσλάβετε κάποιον για να καθαρίσει το σπίτι μπορεί ως δια μαγείας να

λαμπρύνει τον κόσμο της. Πιστέψτε με, θα σας δώσει το βραβείο «του άνδρα της χρονιάς» με τη μία.

Μην βρίζετε

Έχετε ακούσει το τετράχρονο αγόρι σας να λέει την απαγορευμένη λέξη από μ……; Δεν έχετε αναρωτηθεί λοιπόν από πού την έχει ακούσει και την αναπαράγει; Μα από εσάς φυσικά.

Σκεφθείτε ότι η ώρα που θα πάει σχολείο και θα αρχίσει να ακούει και να

μαθαίνει τις…… κακές λέξεις από τα άλλα παιδιά

δεν αργεί.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι ότι η σύζυγός σας δεν εκτιμά καθόλου το γεγονός ότι είστε εσείς η πηγή για τις πρώτες…κακές» λεξούλες του παιδιού σας.

Ενθαρρύνετέ την να οργανώσει μια βραδιά με τις φίλες της.

Mην περιμένετε να σας ζητήσει την άδεια. Δεν είναι 16 χρόνων, και δεν είστε ο πατέρας της. Πείτε της λοιπόν να βγει έξω. Λίγος χρόνος μακριά από εσάς και τα παιδιά θα της κάνει απίστευτο καλό. Και εάν βγαίνει έξω με τις φίλες της περισσότερο απ’ ότι εσείς, μην προσπαθήσετε να κρατήσετε σκορ με τις δικές σας εξόδους. Το πιθανότερο είναι ότι θα χάσετε!

Ξαφνιάστε την με ένα μεσημεριανό γεύμα..

Σκέφτεστε τίποτε πιο ηρωικό και πιο ρομαντικό από το να εμφανιστείτε ξαφνικά στο γραφείο της και να την «απαγάγετε» μπροστά σε όλες τις συναδέλφους της για να την πάτε για φαγητό; Θα μείνουν όλες άφωνες από τη ζήλια και η γυναίκα σας θα αποκτήσει το πιο λαμπερό χαμόγελο ευτυχίας στα χείλη της.

Μην απαντάτε κάτι διαφορετικό όταν σας λέει «σ΄αγαπώ»

Τι περιλαμβάνει αυτό; Φράσεις όπως «Ευχαριστώ», «Καταπληκτικά γλυκιά μου», «Τρομερό», «Κι εγώ» θα πρέπει να βγουν από τη λίστα των πιθανών απαντήσεών σας. Η γυναίκα σας το λέει από την καρδιά της και περιμένει από εσάς μια το ίδιο στοργική απάντηση. Και όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο. Προσέξτε όμως. Αφήστε την να ολοκληρώσει πριν μιλήσετε. Αλλιώς, εάν απαντήσετε πριν τελειώσει τη φράση της, θα φανεί ότι σχεδιάζατε να το πείτε έτσι κι αλλιώς.

Ασπιρίνες, θερμόμετρα, κομπρέσσες

Το θυμάστε εκείνο το κομμάτι των γαμήλιων όρκων που αναφέρει «μαζί στα καλά και τα κακά, την υγεία και την ασθένεια». Λοιπόν,

η φράση αυτή βρίσκει την πιο «λαμπρή» εφαρμογή της όταν η σύζυγός σας ασθενεί (ε ναι, λοιπόν, η σύζυγός σας δεν είναι άτρωτη!). Σταματήστε λοιπόν το κλαψούρισμα και αρχίστε να συνηθίζετε -εάν δεν το έχετε κάνει ήδη- στην ιδέα.

Χαρίστε της ένα βαθύ, αργό, μακρόσυρτο φιλί

Θυμάστε την αίσθηση του φιλιού στα πρώτα σας ραντεβού; Γιατί λοιπόν δεν είναι έτσι πια; Ίσως έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που έχετε ξεχάσει πώς είναι και τι απόλαυση προσφέρει. Κι όμως, για να το υμνούν όλοι οι ποιητές, οι συγγραφείς και όλοι οι δημιουργοί κινηματογραφικών ταινιών σε όλο τον κόσμο, θα σημαίνει ότι μάλλον δεν έχει ακόμα χάσει την αξία και την ομορφιά του. Κάντε λοιπόν μια προσπάθεια και ανακαλύψτε ξανά μαζί με την σύζυγό σας τον χαμένο παράδεισο της γλύκας του φιλιού.

Πηγή

Via
..




 SPOR STORIES
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]