Ζώδια και διαζύγιο

εχουν κι' αυτά τα προβλήματα τους

ΚΡΙΟΣ:

Ο Κριός φεύγει από μία σχέση και χτυπάει πίσω του την πόρτα. Η αντίδραση του στην αποτυχία είναι συνήθως βίαιη. Θυμώνει ή εκρήγνυται, προσβάλλει ή βλασφημεί και σε κάθε περίπτωση δείχνει να θίγεται με το παραμικρό.

Στη ζωή του δρα παρορμητικά και χωρίς να σκέφτεται. Έτσι και σε περιπτώσεις που τα πράγματα δεν πάνε καλά αποφασίζει παρορμητικά να χωρίσει. Ξεχνά γρήγορα τις ευτυχισμένες στιγμές και θυμάται μόνο αυτές που τον πλήγωσαν, που συνήθως είναι οι πιο πρόσφατες. Αρνείται να κάνει συμβιβασμούς με τους άλλους και προτιμά, όταν μία κατάσταση δεν τον βολεύει, να αποχωρεί.

ΤΑΥΡΟΣ:

Στους Ταύρους δεν αρέσουν οι δοκιμές. Βασανίζονται πεισματικά σε σχέσεις, που είναι καμιά φορά κατεστραμμένες. Παραμένουν εκεί, αρνούμενοι να αποχωρήσουν. Αν ωστόσο παρ ελπίδα αναγκαστούν να το κάνουν, η εμπειρία γι αυτούς είναι τόσο τραυματική, που διαγράφουν από τη μνήμη τους τον πρώην σύντροφο τους, για να μην τους θυμίζει την εμπειρία του χωρισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Οι Δίδυμοι χωρίζουν συνήθως στα ξαφνικά. Φεύγουν, ξαναγυρνάνε και στέκουν αναποφάσιστοι ανάμεσα στο πριν και το μετά. Αμφιταλαντεύονται μεταξύ διαζυγίου και επανένωσης, χωρισμού και επιστροφής. Δυσκολεύονται να αποχωριστούν το σύντροφο τους - που συχνά παίζει και το ρόλο του γονέα. Σε κάθε περίπτωση, εάν τελικά χωρίσουν, διατηρούν καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους τους και προσπαθούν να παραμείνουν μαζί τους δυο καλοί φίλοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ο Καρκίνος χωρίζει επειδή αγαπά. Η συνεχής κριτική δημιουργεί αργά ή γρήγορα ένα μίσος μεταξύ των συντρόφων και το συναισθηματικό χάσμα μεταξύ τους γίνεται αγεφύρωτο. Ο χωρισμός όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση, γιατί τον αντιπαλεύει η συνήθεια. Η συνήθεια είναι αυτή που αναγκάζει τον Καρκίνο να παραμένει σε καταδικασμένες σχέσεις. Κι ενώ ήταν αυτός που ξεκίνησε την κριτική, στην πορεία προσκολλάται εκείνος πάνω στο σύντροφο του που αποφασίζει να διακόψει. Η σχέση του έτσι μετατρέπεται σε ένα δέσιμο αγάπης και μίσους.

ΛΕΩΝ:

Ο Λέων θεωρεί το διαζύγιο σαν μία αποτυχία. Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή του το παίρνει κι αυτό προσωπικά και αισθάνεται αποτυχημένος, όταν δεν καταφέρνει να φέρει εις πέρας μία πετυχημένη σχέση. Προκειμένου λοιπόν να αποφύγει την απογοήτευση της αποτυχίας, προσπαθεί να αποφύγει τον χωρισμό με όλα τα μέσα. Όταν όμως αυτός καταστεί αναπόφευκτος, προσπαθεί τουλάχιστον να διατηρήσει την αξιοπρέπεια του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Οι Παρθένοι χωρίζουν μόλις παρουσιαστεί στη ζωή τους ένας καλύτερος σύντροφος. Θεωρούν το διαζύγιο μία διαδικασία, στην οποία αξίζει να προχωρήσουν, μόνο αν έχουν προγραμματίσει τι θα κάνουν μετά και πάντως δεν την ξεκινούν, αν δεν έχουν προβλέψει ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση. Οι Παρθένοι δε χωρίζουν ποτέ αυθόρμητα και συνήθως δε χωρίζουν και τελεσίδικα. ΖΥΓΟΣ:

O Ζυγός διαλύει συνήθως τις συναισθηματικές του σχέσεις εξαιτίας μίας δυσαρέσκειας. Όταν αισθάνεται ότι στα πλαίσια της συναισθηματικής σχέσης που έχει, η ηρεμία του έχει ταραχθεί, πιστεύει ότι έρχεται η ώρα να τη διαλύσει. Για το Ζυγό είναι πολύ σημαντικό να έχει μία ήρεμη καθημερινότητα και να μην έχει στη ζωή του παράγοντες που του φέρνουν καθημερινή αναστάτωση. ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ο Σκορπιός θέλει στη ζωή του να μη χωρίσει ποτέ. Ο σύντροφος του θέλει να είναι αιώνιος, να τον έχει για πάντα δίπλα του και να μην τον εγκαταλείψει ποτέ. Όταν αγαπά κάποιον, δεν μπορεί να διανοηθεί ότι αυτός ο κάποιος μια μέρα θα τον εγκαταλείψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ο Τοξότης χωρίζει συνήθως όταν τον καταπιέζουν. Απεχθάνεται την κτητικότητα και την ιδέα ότι ζει σε μία πραγματικότητα που συνεχώς επαναλαμβάνεται και τον οδηγεί στο να αδρανοποιείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Οι Αιγόκεροι μένουν συνήθως σε μία σχέση από καθήκον. Αισθάνονται την υποχρέωση να παραμείνουν σ αυτήν, τιμώντας τη δέσμευση που έκαναν με το σύντροφο τους την ώρα του γάμου. Οι υποσχέσεις και οι όρκοι παίζουν σημαντικό ρόλο στο σύστημα αξιών τους και αισθάνονται ότι πρέπει να υπηρετούν τις αξίες τους, ακόμη κι αν η σχέση τους δεν τους ικανοποιεί. ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ο Υδροχόος χωρίζει συνήθως όταν δεν του μένει πια άλλη λύση. Του αρέσουν οι σταθερές σχέσεις και δε θέλει να αλλάζει τους συντρόφους του σαν τα πουκάμισα. Για το λόγο αυτό, όταν έχει προβλήματα στις σχέσεις του, προσπαθεί να τα επιλύσει με κάθε μέσο και δείχνει όση επιμονή χρειάζεται. ΙΧΘΥΕΣ:

Οι Ιχθείς χωρίζουν συνήθως επειδή έχουν βρει ήδη μία άλλη σχέση. Αισθάνονται βέβαια τύψεις που εγκαταλείπουν το σύντροφο τους και βασανίζονται εσωτερικά. Παρόλα αυτά όμως, αν βρουν μία καλύτερη σχέση γι’ αυτούς, δε διστάζουν να προχωρήσουν.

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]