Έχει ο Θεός...


Share/Bookmark
η γνωριμία με τον... θεό

Μια κοπέλα φέρνει το φίλο της σπίτι για να τον γνωρίσει στους γονείς της, μιας και αποφάσισαν να παντρευτούν . Αφού πέρασε λίγη ώρα λέει ο πατέρας της κοπέλας στον νεαρό: Θα ήθελα να μιλήσουμε μόνοι μας, πάμε λίγο στο γραφείο μου να τα πούμε. Εντάξει, λέει ο νεαρός. Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον; ρωτάει ο πατέρας. Έχω πάρει μια υποτροφία για το Πανεπιστήμιο. Είναι πολύ καλό αυτό, αλλά πως θα μπορέσεις να δώσεις στην κόρη μου ένα σπίτι για να ζήσει όπως έχει συνηθίσει; Θα μελετήσω σκληρά κι έχει ο Θεός . Για πες μου και τι θα μπορέσεις να κάνεις για να προσφέρεις στην κόρη μου το δαχτυλίδι των αρραβώνων που της αξίζει; Θα αφοσιωθώ στις σπουδές μου κι έχει ο Θεός. Και για παιδιά; Πως θα μπορέσεις να συντηρήσεις παιδιά; Μην αγχώνεστε κύριε, έχει ο Θεός.

Η συζήτηση συνεχίστηκε για πολύ ώρα και κάθε φορά που ο πατέρας της κοπέλας ρωτούσε κάτι,ο νεαρός έλεγε ότι έχει ο Θεός .

Αργότερα η μητέρα της κοπέλας ρωτάει τον άντρα της: Τι έγινε,πως τον είδες; Να σου πω, δεν έχει δουλειά, δεν έχει σχέδια για το μέλλον αλλά τουλάχιστον πιστεύει ότι είμαι ο Θεός!!!!

Via
..
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment