Τι γίνεται αν το αλεξίπτωτο δεν ανοίξει; Φωτογραφίες από πραγματικό περιστατικό


Share/Bookmark
Πώς είναι να πέφτεις σαν βολίδα προς το έδαφος; Τέτοιες τρομακτικές στιγμές έζησε ένας Ρώσος που έκανε πτώση με αλεξίπτωτο, το οποίο όμως δεν άνοιξε κανονικά όπως έπρεπε.

Επρόκειτο για μία πτώση ρουτίνας στη Μόσχα, όταν το αλεξίπτωτο ενός άνδρα δεν...άνοιξε κανονικά στέλνοντάς τον σε ένα μοιραίο σπιράλ προς τη γη.

Οι σκηνές καταγράφηκαν από έναν άλλο αλεξιπτωτιστή που λάμβανε μέρος στο σχηματισμό. Κάναμε κάτι συνηθισμένο, προσπαθούσαμε να σχηματίσουμε μία καρδιά στον ουρανό», είπε ο 30χρονος Ivanov που κατέγραψε τις δραματικές στιγμές. «Εγώ τραβούσα φωτογραφίες από πιο ψηλά όταν ξαφνικά είδα πως το αλεξίπτωτο δεν άνοιγε κανονικά. Είμαστε σε ύψος χιλίων πεντακοσίων μέτρων και ήταν έμπειρος αλεξιπτωτιστής, έτσι ήξερα πως είχε το χρόνο και τη δυνατότητα να κάνει αυτό που έπρεπε», τόνισε.

Ο αλεξιπτωτιστής έκοψε το σχοινί από το βασικό του αλεξίπτωτο που είχε δεθεί και άνοιξε το εφεδρικό.

Έφτασε έτσι στο έδαφος με ασφάλεια, αν και ελαφρώς ταραγμένος.

Τραβούσα όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορούσα για να του τις δείξω μόλις προσγειωθούμε. Έχασα τη στιγμή που κόβει το αλεξίπτωτό του και συνεχίζει να πέφτει για να έχει αρκετό χώρο ώστε να ανοίξει το εφεδρικό», πρόσθεσε.

Τέλος καλό, όλα καλά.

Via
..
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment