Τα πιο ρομαντικά ζώα στη φύση!


Share/Bookmark
Ο ρομαντισμός δεν είναι προνόμιο μόνο των ανθρώπων αλλά και των ζώων, που δείχνουν τα τρυφερά τους συναισθήματα με κάθε τρόπο στο σύντροφό τους. Έτσι βλέπουμε πτηνά, ζώα μικρά και μεγάλα να έχουν συγκεκριμένες συμπεριφορές προς το ταίρι τους. Με αγκαλιές, φιλιά ακόμα και χορούς τα αρσενικά δεν αφήνουν με τίποτα την αγαπημένη τους να βαρεθεί!

1. Άλμπατρος – Διαλέγουν σύντροφο για μια ζωή! 2. Βίδρα – Κοιμούνται στην επιφάνεια του νερού πάντα πιασμένες χέρι-χέρι! 3. Ιππόκαμπος – Χαιρετιούνται κάθε πρωί με έναν συμβολικό χορό! 4. Ελέφαντας – Αγκαλιάζει με την προβοσκίδα του τη σύντροφό του όταν είναι λυπημένη! 5. Ψάρια-πεταλούδα – Αν για κάποιο λόγο χαθούν με τον σύντροφό τους θα ρισκάρουν τα πάντα για να τον βρουν 6. Βούκερος – Τραγουδά διάφορα τραγούδια στη σύντροφό του κατά τη διάρκεια του ζευγαρώματος 7. Lovebird – Το λέει και το όνομά τους! Τα πουλιά της αγάπης δεν ζουν μόνα τους παρά μόνο με τον σύντροφό τους, αλλιώς πεθαίνουν! 8. Bonobo – Αγκαλιές και φιλιά περισσεύουν καθόλη τη διάρκεια της ζωής τους 9. Bower Bird – Διακοσμεί τη φωλιά του για να προσελκύσει το θηλυκό 10. Σαύρες – Όταν πεθάνει ο σύντροφος για μέρες μένουν δίπλα του και θρηνούν!

Via
..
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment