Όμορφα παραδοσιακά βιεννέζικα καφέ!

Ο καφές στη Βιέννη είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών που εδώ θα βρουν μερικά από τα ωραιότερα καφέ στον κόσμο για να απολαύσουν αρωματικό χαρμάνι βιεννουά συνοδεία λαχταριστών γλυκών – στρούντελ και κέικ. Παραδοσιακά καταστήματα με όμορφη διακόσμηση αλλά και νεότερα καφέ συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου καθημερινά και μπαίνουν στη λίστα με τα ωραιότερα της πόλης!

Alt Wien Δημοφιλές σε όλες τις ηλικίες, είναι το πιο κοντινό καφέ στα αγγλικά πρότυπα.

Bräunerhof Ο μυθιστοριογράφος Thomas Bernhard σύχναζε εδώ και αποτελεί ακόμα και σήμερα τόπο συνάθροισης καλλιτεχνών, λογοτεχνών και πολιτικών.

Central Εδώ ερχόταν ο Τρότσκι και το καφέ αυτό είναι ένα από τα πιο διάσημα της πόλης με αρκετά μεγάλη αναμονή!

Eiles Βρίσκεται πίσω από το γοτθικό Δημαρχείο, το Eiles και ειδικά τα Χριστούγεννα είναι το καλύτερο σημείο για να απολαύσει κάποιος τον καφέ του μετά τη βόλτα του στις χριστουγεννιάτικες αγορές του Burggasse.

Griensteidl Απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ προσφέρει στον εξαντλημένο από το περπάτημα τουρίστα την ευκαιρία να χαλαρώσει. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα καλό μέρος για διάβασμα αλλά και για να απολαύσετε το βράδυ τον χρυσό τρούλο Hofburg, ένα από τα σπουδαία αξιοθέατα της Βιέννης.

Hawelka Είναι ένα από τα πιο… βιεννέζικα καφέ της πόλης όπου περιμένετε σίγουρα να δείτε τον Στέφαν Τσβάιχ να μοιράζεται ένα τραπέζι με τον Karl Kraus. Κλασική διακόσμηση και άριστο σέρβις!

Prückel Αυτό το όμορφο καφέ βρίσκεται απέναντι από το Μουσείο Εφαρμοσμένων Τεχνών και θα απολαύσετε τον καφέ σας υπό τους ήχους κλασικής μουσικής!

Schwarzenberg Είναι ένα δημοφιλές μέρος για καφέ και φαγητό πριν και μετά τις μουσικές παραστάσεις. Το βράδυ ένας πιανίστας και ένας βιολιστής θα σας συντοφεύσουν με τις υπέροχες, γνωστές μελωδίες τους.

Sperl Ελαφρώς ξεφεύγει από την πεπατημένη και φημίζεται για τα διάσημα βιανέζικα γλυκά του αλλά και για τον καφέ, στοιχεία που το καθιστούν ίσως το κορυφαίο της πόλης για κάθε ώρα της μέρας!

Cafe Mozart Κοντά σε γκαλερί και αίθουσες τέχνης, ένα από τα παλαιότερα και ιστορικά καφέ της αυστριακής πρωτεύουσας οφείλει την ονομασία του στο άγαλμα του Μότσαρτ που υπήρχε απέξω κάποτε.

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]