Κάντε τα κίτρινα τυριά να διατηρηθούν για περισσότερο διάστημα


Share/Bookmark
Τα σκληρά κίτρινα τυριά, όπως η παρμεζάνα, διατηρούνται καλύτερα τυλιγμένα σε διάφανη μεμβράνη μιας και δεν οξειδώνονται από την...

επαφή με τον αέρα - όπως θα συνέβαινε αν τα βάζαμε σε τάπερ. Ιδανικά πρέπει να αλλάζουμε την πλαστική μεμβράνη κάθε φορά που χρησιμοποιούμε το τυρί. Ωστόσο μιας και αυτό είναι χρονοβόρο αλλά και κοστοβόρo, μπορούμε να τα αλλάζουμε 1-2 φορές την εβδομάδα. Μην ξεχάσετε λοιπόν την επόμενη φορά που θα επιστρέψετε από το σούπερ μάρκετ και πριν τα βάλετε στο ψυγείο, να τα «περιποιηθείτε» τυλίγοντάς τα στο σελοφάν. Έτσι, θα τα απολαμβάνετε με ατόφια τη γεύση τους για περισσότερο διάστημα. Πηγή

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment