Ο Περιφερειάρχης τίμησε τον Νίκο Γκάλη - Με επιτυχία έγινε το 5ο Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης Χανίων


Share/Bookmark
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης τίμησε τον θρύλο.... του μπάσκετ Νίκο Γκάλη για τη μεγάλη προσφορά του στον αθλητισμό αλλά και για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό.

Η τιμητική βράβευση έγινε παρουσία αρχών, φορέων, αθλητών, στο πλαίσιο του 5ου Τουρνουά Μπάσκετ

Αλληλεγγύης Χανίων που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων, ενώ οι ημιτελικοί έγιναν στο κλειστό γήπεδο Ταυρωνίτη του δήμου Πλατανιά. Ήταν μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Π.Ε. Χανίων των Δήμων Χανίων και Πλατανιά στην οποία συμμετείχαν περισσότερες από 40 ομάδες από όλη την Κρήτη. Οι

Δήμαρχοι Χανίων Τάσος Βάμβουκας και Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον Νίκο Γκάλη για την μεγάλη προσφορά του στον αθλητισμό.

Σκοπός της διοργάνωσης που διεξάγεται κάθε χρόνο είναι η συγκέντρωση τροφίμων, φάρμακων και ρούχων τα οποία δίδονται στη συνέχεια για φιλανθρωπικούς σκοπούς στις κοινωνικές δομές αλληλεγγύης των Χανίων. Παράλληλα με τους αγώνες έγινε επίδειξη Baskin και φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Μικτή Κρήτης του Τουρνουά Αλληλεγγύης και της Μικτής Αθήνας άνω των 35 ετών στο πλαίσιο του Εργασιακού Πρωταθλήματος Αθήνας (το πρωτάθλημα της Αθήνας όπως και η Μικτή τους ομάδα φέρουν το όνομα "Νίκος Γκάλης").

Via
..
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment