Φτάνεις τα 25; Δες τι πρέπει να έχεις κάνει έως τότε...


Share/Bookmark
Στόχοι που είτε τίθενται από τους γονείς μας για εμάς όσο είμαστε μικροί και ανώριμοι...

για να κρίνουμε και ακόμα μεγαλύτεροι στόχοι που θέτουμε εμείς οι ίδιοι. Συνήθως κάθε στόχος, ή καλύτερα, κάθε μεγάλος στόχος είναι συνυφασμένος και με μια συγκεκριμένη ηλικία. Να περάσεις σε κάποια σχολή για παράδειγμα. Πανεπιστήμιο σημαίνει 18 χρονών. Γύρω στα 18 ξεκινάει η εποχή που αρχίζεις να θέτεις εσύ τα achievements. Και πίστεψε μας η ζωή είναι γεμάτη από στόχους σε κάθε της στάδιο. Το πρώτο στάδιο που χρειάζεται να ξεκλειδώσεις βάζοντας τικ στη λίστα σου είναι μέχρι τα 25, όταν και θα πρέπει να έχεις κάνει τα παρακάτω 10 πράγματα ή τουλάχιστον τα 8 για να μην σε αγχώσουμε. Να έχεις ταξιδέψει τουλάχιστον μια φορά χωρίς γονείς στο εξωτερικό. Να έχεις πάει για ελεύθερο κάμπινγκ. Σε αυτό το στάδιο που είσαι στα ντουζένια σου το κάμπινγκ θα είναι αξέχαστη εμπειρία. Με μπόλικη παρέα εννοείται. Να έχεις τελειώσει τη σχολή και να έχεις πάρει το πτυχίο σου.Φυσικά, το 25 είναι πολύ τραβηγμένο, εκτός κι αν είσαι φοιτήτρια Ιατρικής. Μέχρι τα 23, βία 24. Να έχεις τελειώσει την πρακτική σου άσκηση ή το μεταπτυχιακό σου αν θες να πας παραπέρα. Για το δεύτερο μην κάνεις τις αιτήσεις σου τελευταία στιγμή για τα πανεπιστήμια. Να έχεις πάρει το δίπλωμα αυτοκινήτου.

Αν δεν θες και είσαι και eco friendly, να έχεις αγοράσει ένα καλό ποδήλατο. Να έχεις επισκεφθεί το Μουσείο της Ακρόπολης και το Αρχαιολογικό Μουσείο ως ένα κατώφλιο (για να βάλω μπρος και τις ελάχιστες μου γνώσεις ψυχοφυσικής), ένα κατώτατο σημείο.Εδώ ξένοι τα έχουν δει 3 και 4 φορές. Εσύ θα μείνεις στην απ΄έξω; Ας είναι αφορμή η αυγουστιάτικη πανσέληνος έστω. Αλλά να πας/ Να έχεις βρει έναν άνθρωπο που θα σου ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο. Αυτό βέβαια αν θες να κάνεις οικογένεια νωρίς. Αν όχι, τότε κοίταξε να χαρείς αρκετά την σεξουαλική σου ζωή, με όσους συντρόφους θες, πάντα όμως με προφύλαξη! Να έχεις κάνει ένα καλό μεθύσι. Γενικά να μην μεθάς και να φτάνεις μέχρι το σημείο «γελάω με ότι κι αν μου πουν». Αλλά επειδή αν δεν μεθύσεις δεν θα καταλάβεις ποτέ ότι δεν χρειάζεται να γίνεσαι ντέφι κάθε φορά, σου επιτρέπουμε την πρώτη, γιατί είμεθα και large. Αξίζει να έχεις να θυμάσαι ένα καλό μεθύσι μαζί με τις κολλητές σου. Ναι, τότε που την πέφτατε σε περαστικούς και βρεθήκατε με μια τίγρη στο μπάνιο! Να έχεις πάει με τον λεγάμενο σου στη Σαντορίνη ή στη Μήλο.Είναι τα δύο πιο ερωτικά νησιά, προσφέρονται για ζευγαράκια. Στο ένα το ηλιοβασίλεμα που το έχει δει κάθε τουρίστας, εσύ δεν θα το δεις, και στο άλλο το νησί που χαλυβδώνει τις σχέσεις. Από τη Μήλο ή χωρίζεις ή παντρεύεσαι. Να έχεις καψουρευτεί - έστω και πλατωνικά- γκόμενο κολλητής σου , μπαμπά κολλητής σου, διευθυντή-Καθηγητή σου ή σύζυγο.Άλλης (Τί δεν καταλαβαίνεις;) Να έχεις καταλήξει στο τι θέλεις να ακολουθήσεις ως επάγγελμα.Πολλοί δεν ακολουθούν αυτό που σπούδασαν γιατί γοητεύτηκαν από κάτι άλλο. Μέχρι τα 25 σου ψάξου, πειραματίσου και μπορεί να εκπλαγείς.

Via
..
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment