Ο Αλαφούζος είπε όχι στον Κοντονή, λόγω ντέρμπι..

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα δώσει το "παρών" στη συνάντηση που κανονίζει ο Σταύρος Κοντονής, με τα αφεντικά του Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Ο λόγος όπως ισχυρίστηκαν στο "τριφύλλι" είναι όσα έγιναν στο ντέρμπι.

Η «Live Sport» αναφέρει ότι αυτός που ενημέρωσε για την απόφαση του Αλαφούζου ήταν ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος: «Δεν πρόκειται ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.... να νομιμοποιήσει με την παρουσία του τις πρακτικές του Μαρινάκη. Αν υπήρχε μία περίπτωση να συναντηθούμε, μετά τη διαιτησία του Κύζα στο ντέρμπι δεν υπάρχει πλέον. Είδατε ότι εμείς, ως Παναθηναϊκός, δεν αντιδράσαμε πουθενά. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την ομάδα και να φύγουμε από το γήπεδο στο ημίχρονο, μετά την κατακύρωση του γκολ-οφσάιντ του Καμπιάσο, αλλά δεν το κάναμε. Θα μπορούσαμε, επίσης, να τινάξουμε όλα στον αέρα όταν άνθρωπος της ασφάλειας του Ολυμπιακού πέρασε μπροστά από τον πάγκο μας και έβρισε τον Λέτο. Δεν κάναμε τίποτα. Δεν γίνεται όμως μετά από μία τέτοια διαιτησία να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον Μαρινάκη και να νομιμοποιήσουμε τις πρακτικές του. Δηλαδή να μας ξεσκίζει η διαιτησία του Κύζα κι εμείς να τους λέμε και "ευχαριστώ". Είδαμε την Κυριακή στο ντέρμπι πως αντιλαμβάνεται το 50-50. Ο Μαρινάκης θέλει το 100-0».

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]