Πρώτα η πρόκριση, μετά ο Κρισάντους

Στην τελική ευθεία μπαίνει για την ΑΕΚ η υπόθεση της απόκτησης του σέντερ φορ. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει αρκετές επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα…

των συζητήσεων που είχε τις προηγούμενες ημέρες.

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως παραμένει ο Μακόλεϊ Κρισάντους, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σίβασπορ και όλα δείχνουν ότι η τελική επικοινωνία με τον Νιγηριανό θα γίνει μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως γράφει η SportDay, στις πρώτες επαφές που έχουν γίνει φαίνεται να μην υπάρχουν διαφορές και οι δύο πλευρές να μπορούν να έρθουν σε συμφωνία.

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της «Ένωση» εξετάζει και άλλη μία περίπτωση που θεωρείται ότι είναι καλύτερη από τον Αφρικανό άσο (που είχε 7 συμμετοχές και 1 γκολ στην Τουρκία).

Πηγή: sport-fm.gr

Via
..




 SPOR STORIES
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]