Λέει «ναι» ο Μπεργκ

Αποφασισμένοι είναι στον Παναθηναϊκό να κρατήσουν τον Μάρκους Μπεργκ για αρκετά χρόνια. Πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι να… δέσει τον Σουηδό φορ μέχρι το καλοκαίρι του 2018, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να λήγει αυτή…

τη στιγμή το 2017.

Ήδη έχει υπάρξει μία διερευνητική επαφή μεταξύ των «πρασίνων» και του 28χρονου παίκτη, ο οποίος έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να επεκταθεί η διάρκεια του συμβολαίου του.

Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται πως υπάρχει κάποια διαφορά στις επιθυμίες του Μπεργκ και του Παναθηναϊκού, κάτι που αναμένεται με την επιστροφή του Σουηδού στην αγωνιστική δράση και τότε θα έρθει ο μάνατζέρ του (Σόρεν Λέρμπι) στην Αθήνα για να συζητήσει με τη διοίκηση του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, σημαντικό ρόλο στην απόφαση του διεθνούς άσου παίζει και το γεγονός ότι η γυναίκα του, Ζοσεφίν, περνάει πολύ καλά στη χώρα μας και εκείνος από τη μεριά του αντιλαμβάνεται τη λατρεία που υπάρχει στο πρόσωπό του από τους οπαδούς της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

Via
..




 SPOR STORIES
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]