Όλα έτοιμα για το «αιώνιο» ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Με… φόρα από τη σπουδαία επικράτηση επί της Γιουβέντους για την 3η αγωνιστική του Champions League ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μπορεί οι Πειραιώτες την…

Τετάρτη να κατάφερε να σημειώσουν άλλη μία μεγάλη επιτυχία στην ευρωπαϊκή τους πορεία, αλλά το ντέρμπι (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) με τον «αιώνιο» αντίπαλο έχει άλλη σημασία για τον σύλλογο και τους οπαδούς του.

Πόσω μάλλον την περσινή σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί με σκορ 3-0 μέσα στην έδρα τους από τους «πράσινους», λίγες μέρες μετά τη νίκη (2-0) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πάρουν «εκδίκηση», αυξάνοντας παράλληλα τη μεταξύ τους διαφορά στους έξι βαθμούς.

Στο καθαρά αγωνιστικό, σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα με τους Ιταλούς, ο Μίτσελ προσανατολίζεται να κάνει μία μόνο αλλαγή στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Αφελάι θα πάρει τη θέση του Εντινγκά και ο Μιλιβόγεβιτς θα είναι ο μοναδικός «κόφτης» των Πειραιωτών, με τους Κασάμι και Μανιάτη να παίρνουν άλλους ρόλους μέσα στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ και Μασουακού.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μιλιβόγεβιτς, με έναν εκ των Κασάμι ή Μανιάτη μπροστά του. Ανάλογα θα επηρεαστούν και τα άκρα της μεσαίας γραμμής, όπου θα είναι ο Αφελάι μαζί με έναν από τους προαναφερθέντες.

Πιο μπροστά θα είναι ο Τσόρι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Εντινγκά, Αυλωνίτης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ και Γιαννούλης. Εκτός έμειναν ο ανέτοιμος ο Σιόβας, όπως και ο Μπενίτες.

Πηγή: sport-fm.gr

Via
..




 SPOR STORIES
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]