Το σχέδιο του Μίτσελ

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για το αυριανό παιχνίδι με τη Γιουβέντους, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League, και ο Μίτσελ καταστρώνει τα τελικά του πλάνα για αυτή τη σπουδαία και παράλληλα κρίσιμη αναμέτρηση….

Εκεί που θα σκοπεύει να δώσει έμφαση ο Ισπανός τεχνικός είναι στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς εκτιμά ότι στα χαφ θα υπάρξει «μάχη».

Στο μυαλό του 51χρονου προπονητή υπάρχει η σκέψη να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» όπως στην πρεμιέρα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως γράφει η SportDay, o Μίτσελ αναμένεται να γεμίσει το κέντρο, με τον Μανιάτη να βγαίνει όποτε χρειάζεται δεξιά και τον Αφελάι να ξεκινάει αριστερά, αλλά να κλίνει προς το κέντρο και να παίζει κοντά στον Τσόρι, πίσω από τον Μήτρογλου.

Μπορεί, όμως, να υπάρξει και μία τροποποίηση, με τον Αργεντινό να μένει εκτός και ένας εκ των Εντινγκά και Φουστέρ να παίρνει φανέλα βασικού.

Σίγουροι θεωρούνται οι Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι, Αφελάι και Μήτρογλου, ενώ από τη στιγμή που ο Σιόβας πάει για Παναθηναϊκό το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα αποτελέσουν ο Μποτία με τον Αμπιντάλ.

Από εκεί και πέρα, προέκυψε η πληροφορία από την Ιταλία ότι ο Αντρέα Πίρλο θα μείνει στον πάγκο στο αυριανό ματς, κάτι που ενδεχομένως να επηρεάσει τις όποιες σκέψεις του Μίτσελ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Ισπανός έδωσε έμφαση στην τακτική, ενώ τους έκανε αρκετές παρατηρήσεις για να τους εξηγήσει στον καθένα ξεχωριστά τι επιθυμεί να προσφέρει στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους.

Πηγή: sport-fm.gr

Via
..




 SPOR STORIES
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]