Υπόκλιση Σιμεόνε στον Μήτρογλου

Στα γκολ επέστρεψε ο Κώστας Μήτρογλου και η στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλη από το προχθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Με…

το τέρμα του «πιστολέρο» οι Πειραιώτες έβαλαν τις βάσεις για τη σπουδαία επικράτηση επί των πρωταθλητών Ισπανίας, αφού τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εκείνους.

Αυτό το γκολ γέμισε αυτοπεποίθηση τον Μήτρογλου, ο οποίος καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια συνάντηση τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Εκεί ο Αργεντινός προπονητής τον έπιασε και του μίλησε για μερικά λεπτά: «Είσαι μεγάλος επιθετικός, έκανες σπουδαία δουλειά. Θα βρεις ξανά τα πατήματά σου», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του προπονητή της Ατλέτικο στον διεθνή άσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μήτρογλου οποίος ήταν μεταξύ των υποψηφίων επιθετικών για να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε από την παραχώρηση του Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι. Ωστόσο, προτιμήθηκε ο Μάριο Μάντζουκιτς από την Μπάγερν Μονάχου.

Πηγή: sport-fm.gr

Via
..




 SPOR STORIES
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]