Κουμπάρεφ: Κάποιοι παίκτες μου ήταν φοβισμένοι

Δεν μπόρεσαν να αντέξουν την πίεση κάποιοι ποδοσφαιριστές της Ζίμπρου, λόγω της ατμόσφαιρας της Τούμπας, όπως δήλωσε ο Όλεγκ Κουμπάρεφ. Ακόμη, στάθηκε στην απόδοση των Περέιρα και Μακ, που σκόραραν το πρώτο και το τρίτο…

τέρμα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι Μολδαβοί έπαιξαν με 10 παίκτες από το 42’, λόγω αποβολής του Αμανί, που είδε δύο κίτρινες μέσα σε 20 λεπτά, αλλά ο 48χρονος τεχνικός σχολίασε πως αυτό δεν έκρινε την αναμέτρηση. Ήταν σημαντική η αποβολή του Αμανί, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μία στιγμή έκρινε όλο το παιχνίδι. Νομίζω ότι υπήρχαν παίκτες της ομάδας μου που παρουσιάστηκαν φοβισμένοι. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η πίεση που είχαμε από την έδρα. Εάν μου έλεγαν ότι θα έπρεπε να ξεκινήσω το παιχνίδι, θα έβαζα την ίδια ομάδα, αλλά βλέποντας την εξέλιξη του αγώνα, μπορώ να πω ότι δεν το περιμέναμε», σηεμείωσε.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με δύο καθαρούς επιθετικούς και αυτή ήταν η μοναδική αλλαγή που είχε. Το είχαμε προβλέψει, αλλά η άμυνά μας οπισθοχώρησε πολύ χαμηλά και αυτό δημιούργησε προϋποθέσεις για να ανέβει η επίθεση του ΠΑΟΚ και στις τελικές φάσεις ο ΠΑΟΚ ήταν πιο γρήγορος από μας. Ουσιαστικά αυτό καθόρισε το παιχνίδι και οι δυνατότητες των παικτών του ΠΑΟΚ», ανέφερε ο Κουμπάρεφ και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα επίπεδο πάνω από την ομάδα του.

Στη συνέχεια ο Κουμπάρεφ τόνισε: «Αν είχα περισσότερες αλλαγές θα είχα κάνει αλλαγές και στο πρώτο ημίχρονο. Οι επιθετικοί μας δεν μπορούσαν να τσιμπήσουν την μπάλα και οι παίκτες που έπαιξαν στο κέντρο, δεν είχαν την δυνατότητα να επιστρέψουν γρήγορα στην άμυνα. Τα περισσότερα προβλήματα μας τα δημιούργησαν οι παίκτες που σκόραραν, κυρίως ο Περέιρα και ο Μακ. Από τεχνικής πλευράς ο ΠΑΟΚ είναι ένα επίπεδο πάνω από τη δική μας ομάδα και αυτό για τους παίκτες μας τους βοηθά ώστε να δουν πως πρέπει να εξελιχθούν για το μέλλον», κατέληξε ο προπονητής της Ζίμπρου.

Πηγή: sport-fm.gr

Via
..




 SPOR STORIES
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]