Και τώρα οι μεταγραφές

Η παραμονή του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού οριστικοποιήθηκε στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο Ισπανός τεχνικός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, παρουσία του Γιάννη Βρέντζου.

Η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν…

τη συνεργασία τους έγινε πράξη και θα πορευτούν μαζί την επόμενη σεζόν, παρότι υπάρχει οψιόν στο συμβόλαιό του που τους δίνει τη δυνατότητα να το «σπάσουν», πληρώνοντας ένα ποσό ως αποζημίωση. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου χτίστηκε όλο αυτό τον χρόνο που είσαι εδώ. Προχώρα και χτίσε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στον 51χρονο προπονητή, με τους δύο άνδρες να συμφωνούν για την απόκτηση «τριών παικτών που θα κάνουν τη διαφορά».

Άλλωστε, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου επιθυμεί η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική την νέα αγωνιστική περίοδο και να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Στην κουβέντα που είχαν οι δύο άνδρες, παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου, ο Μαρινάκης τόνισε: «Με αυτά που είδα στην Τούμπα πείσμωσα, όπως και ο κόσμος μας που είναι συσπειρωμένος όσο ποτέ. Και όλοι μαζί θέλουμε μια ομάδα παντοδύναμη για του χρόνου, για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη»!

Το γεγονός ότι υπήρξε συμφωνία για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές. Πρώτα από όλα υπάρχουν επαφές για την παραμονή του Εντινγκά και του Κάμπελ, ενώ αν υπάρξει πρόταση για τον Μπάλας Μέγιερι θα παραχωρηθεί και θα αντικατασταθεί.

Όσον αφορά τώρα τους τρεις «ενδεκαδάτους» που θα αποκτηθούν θα είναι ένας παίκτης που θα αναπληρώσει το κενό που άφησε την αποχώρησή του ο Κώστας Μήτρογλου, ένας ακραίος μεσοεπιθετικός μετά την επιστροφή του Ερνάν Πέρες στη Βιγιαρεάλ και ένας αξιόπιστος στόπερ, αν και οι υπάρχοντες έκαναν σε γενικές γραμμές καλές εμφανίσεις.

Εν τω μεταξύ, έχει «φιξαριστεί» ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του θα γίνει στο Ζέεφελντ και στη συνέχεια οι πρωταθλητές Ελλάδας θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για να ταξιδέψουν στην Αμερική για τους φιλικούς αγώνες με Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν.

Πηγή: sport-fm.gr

Via
..




 SPOR STORIES
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]